El programa té una metodologia pròpia que combina:

  • 1
    Assessorament d'experts

    L’assessorament d´experts amb una amplia trajectòria internacional, amb coneixement  pràctic i operatiu dels mercats exteriors. Mentors que han viscut en primera persona un procés d´internacionalització, que coneixen les dificultats que s´han d’afrontar i la manera de superar-les amb èxit.

  • 2
    Softlandings premium

    El servei “Softlandings premium”, una xarxa  exclusiva de parcs tecnològics i acceleradores internacionals que et posaran en contacte amb les 4 KEY´s que necessita conèixer qualsevol empresa que aborda un nou mercat: Key- companies, Key-people, Key- institutions, Key-investors. Els partners internacionals del Tecnocampus amb el seu profund coneixement de l’ecosistema local, identificaran i et presentaran les 4 k´s que necessita la teva empresa a cada mercat.

Les fases que aborda el programa són:

T’ajudarem a identificar els experts internacionals més adients, els que siguin més experts en el tipus d’activitat, sector i mercats que es volen abordar.

T’hi podràs reunir per validar l’afinitat i exposar els teus reptes. Posteriorment, escolliràs el consultor que més s’adapti a les teves necessitats i iniciareu el procés d’assessorament.

És el diagnòstic de potencial exportador de l’empresa.

De la mà del nostre expert en processos d´internacionalització, revisarem les diferents àrees de la teva empresa, els productes o serveis i les necessitats de l’empresa en funció de l’etapa d’internacionalització en què es trobi. 

Conjuntament, i en base a l’experiència pràctica i operativa del mentor, dissenyareu el pla d’internacionalització, el full de ruta que reflectirà la teva estratègia internacional.

Una vegada elaborat el Pla de Promoció Internacional, el posaràs en pràctica en un dels teus mercats prioritaris. Tot amb assessorament personalitzat.

Identificareu els canals i les empreses concretes que encaixen amb els productes i serveis específics de l’empresa.

Podràs gaudir dels servei de “softlandings premium”, amb els parc que t’interessi en funció dels mercats seleccionats, que et permetrà, amb l´ajut dels experts locals del mercat de destí, identificar i connectar amb les 4 K´s ( Key people, Key institutions, key investors, key companies)

Viatjaràs acompanyat d’un consultor d’internacionalització, que et farà més fàcil el viatge, posant al teu abast la seva experiència en el mercat i el país.

Disposaràs també d’un lloc de treball físic gratuït, per treballar de manera còmode durant l’estada i fer networking amb la resta d’empreses del parc. 

Una de les fases crítiques de qualsevol procés d´internacionalització és el tancament de l’acord de col·laboració amb els partners. Un bon acord és sinònim d’una relació llarga, estable i profitosa per a ambdues parts.

Des del programa, el teu consultor sènior t’ajudarà a tancar els primers acords amb les empreses i institucions que, prèviament, has visitat, i t’ajudarà a definir el marc de relació des del punt de vista jurídic.

Per altra banda, el consultor t´ajudarà a consolidar la relació amb el nou partner internacional, mitjançant un seguiment  precís de les primeres operacions.

Contacta amb nosaltres i resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir

Contactar