Què és el International Business Network?

És un punt de trobada que té com a objectius l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la internacionalització empresarial i generar col·laboracions i sinèrgies entre les empreses participants.                                                                                                                                                                                                  

A qui va adreçat?

Aquesta jornada està adreçada a empreses exportadores del territori o amb potencial exportador, interessades en conèixer les particularitats del mercat de Colòmbia i les eines per abordar-lo.

           

Activitats 

Xerrades i/o conferències bimensuals amb participació de ponents experts en internacionalització que abordaran presentacions de mercats amb potencial d’internacionalització, casos d’èxit d’internacionalització d’empreses del territori, etc.    

                                         

Trobades

 • 1
  Propera sessió: Mercat de Colòmbia
  Tens una cita el proper dijous 3 de maig amb l’International Business Network on et presentarem el mercat de Colòmbia. Un mercat destacat del Sud-Amèrica que presenta grans oportunitats en sectors com l’electrònica, la maquinària i béns d’equipament, la moda, la química i els plàstics i equipaments mèdics, entre d’altres. Inscripcions
 • 2
  Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. Veure més

 • 3
  Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.

Més informació i inscripcions

AQUÍ