Què és el International Business Network?

És un punt de trobada que té com a objectius l’intercanvi d’idees, coneixements i experiències al voltant de la internacionalització empresarial i generar col·laboracions i sinèrgies entre les empreses participants.                                                                                                                                                                                                  

A qui va adreçat?

Aquesta jornada està adreçada a empreses exportadores del territori o amb potencial exportador, interessades en conèixer les particularitats del mercat de Colòmbia i les eines per abordar-lo.

           

Activitats 

Xerrades i/o conferències bimensuals amb participació de ponents experts en internacionalització que abordaran presentacions de mercats amb potencial d’internacionalització, casos d’èxit d’internacionalització d’empreses del territori, etc.    

                                         

Trobades

 • 1
  Propera sessió: Mercat de Cuba

  Tens una cita el proper dijous 27 de setembre amb l’International Business Network on et presentarem el mercat de Cuba. Aquest se situa en el punt de mira dels inversors i encara que presenta grans oportunitats de negoci per excel·lència en el sector turístic i d'hoteleria, també hi ha molt bones perspectives per als sectors  del packaging, així com l’agroalimentari i de tecnologia per a l'alimentació, entre d'altres. Inscripcions

 • 2
  Mercat de Colòmbia
  El 3 de maig de 2018 va tenir lloc la sessió d'International Business Network on es va presentar el mercat de Colòmbia. Un mercat destacat del Sud-amèrica que presenta grans oportunitats en sectors com l'electrònica, la maquinària i béns d'equip, la moda, la química i els plàstics i equipaments mèdics, entre d'altres.
 • 3
  Mercat Alemany

  El passat 14 de març de 2018, es va dur a terme una sessió sobre com exportar amb èxit al mercat alemany, en la qual hi van participar trenta empreses del parc empresarial i del territori. Veure més

 • 4
  Mercat Francès

  El passat 30 de novembre de 2017, es va dur a terme una sessió sobre el mercat francès. Aquest està ple de possibilitats per a les empreses catalanes; en especial, per les que aporten solucions d’alt contingut tecnològic o amb gran valor afegit.

Més informació i inscripcions

AQUÍ