Descarrega't l'app que et facilita la vida universitària

Un nou format del carnet de l'estudiant
El carnet de l'estudiant en format digital. Més a mà, més còmode.
Accés a les qualificacions
Accedeix a les qualificacions. Ara és més fàcil tenir les notes a mà.
Notícies, notificacions i recordatoris d'esdeveniments
La nova app t'apropa el dia a dia de la universitat al mòbil. Totes les noticies a mà, i notificacions dels propers esdeveniments o novetats importants.

Una app amb molts avantatges:  

 • El teu carnet, al mòbil

  El carnet d'estudiant és la eina identificativa que et permet moure't per tots els equipaments i infraestructures del campus. Amb aquesta millora, responem a la tendència predominant, que és que aquest tipus de carnets siguin digitals.

 • Amb la màxima seguretat

  La nova App del TecnoCampus és 100% segura, tant pel que fa a l'ús de les teves dades d'accés personals com com als aspectes tècnics que es poden contemplar. Sempre et demanarà que t'identifiquis com a usuaris.

 • Accés ràpid i directe a les qualificacions

  Tenir a mà les qualificacions és un aspecte destacat de la nova app. A més, hem fet un esforç tecnològic per integrar moodle i altres serveis de relació del professor amb l'estudiant.

 • Tots els esdeveniments, a la teva agenda, i amb notificacions push

  Els esdeveniments són un dels motors de la vida universitària.. Amb nova app, t'apareixeran de manera visual l'agenda d'esdeveniments, amb extracte resumit, en format calendari mensual, i amb tota la informació necessària.

  A més, podràs activar notificacions push des del mateix esdeveniment, perquè no et perdis el que més t'interessa.

 • Tota l'actualitat del TecnoCampus, al teu mòbil

  Amb la nova app, les notícies són més accessibles. Veuràs només les que seleccionem perquè creiem que s'adequen als teus interessos com a estudiant.

I això només és el principi. Ja estem treballant en una nova versió de l'app que incorporarà més funcionalitats d'interès per a tots els estudiants i el conjunt de la comunitat educativa del Tecnocampus.

Descarrega't la nova App d'estudiants del TecnoCampus.