REQUERIMENTS I TITULACIÓ

Criteris d'accés
 • Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
 • Graduats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport
 • Diplomats en Fisioteràpia
 • Graduats en Fisioteràpia
 • Llicenciats en Medicina i Cirurgia
 • Graduats en Medicina i Cirurgia
El criteri de selecció serà en funció de l'expedient acadèmic i del curriculum vitae dels aspirants. No es requereix prova d'accés.
 
El present màster no habilitat per l'exercici de les professions de l'esport regulades.
 
Titulació
 • Titulats universitaris: Títol de Màster propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra
 
Altres certificats
 • Diploma Oficial en Suport Vital Bàsic (SVB+DEA) pel Consell Català de Ressuscitació (CCR) i per l’European Resuscitation Council (ERC), curs 100% finançat (Curs valorat en: 100,00€) 

 • Certificació Internacional en Cineantropometria Nivell 1 ISAK (International Society for the Advancement of Kinanthropometry). Curs 100% finançat (Curs valorat en: 382,00€) 

 • Entrenador Superior de Culturisme, Musculació i Fitness + Entrenador Personal per l'Escola Nacional d'Entrenadors i la Federació Espanyola d'Halterofília, (Opcional: Es convalidaran directament per estar matriculat en el Màster, amb un previ pagament d'ambdues titulacions Federatives per 350 euros. Títols valorats en 750 euros)

 • NSCA Certified Personal Training (NSCA-CPT®), 100% finançat (Curs valorat en: 595€)
   

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ

Per poder accedir al Màster, en primer lloc cal emplenar i enviar el formulari de preinscripció i sol·licitar l’admissió presentant la documentació segons els requeriments del curs:

 • Títol universitari o resguard
 • Currículum Vitae
 • DNI o Passaport

Si vols iniciar el procés d’admissió fes clic aquí.

Una vegada valorada la documentació rebuda, t'enviarem una carta d'admissió i un cop admès/sa ja podràs iniciar el procés de matrícula.

Per reservar la plaça, s'ha d'abonar 400€ (aquest import només es retornaria en cas d'anul·lació o aplaçament del curs). Aquest import es descomptarà del total de la matrícula.

En el moment de formalitzar la matrícula caldrà presentar el títol original o còpia compulsada o bé resguard del títol (*)

(*) Si el títol és de la UE de parla no anglesa recordem que caldrà traducció jurada del títol en espanyol.
Si el títol no està expedit en un estat membre de la UE caldrà revisar el conveni bilateral del país amb el Ministeri d'Educació i si s'escau caldrà legalitzar-lo (Postil·la de La Haia) en el país on s’hagi expedit el títol.    

 

Tens alguna consulta referent a la teva titulació?

Contacta amb nosaltres

DESCOMPTES, AJUTS I FINANÇAMENT

Descomptes
 
5% de descompte si fas la reserva de plaça fins al 14 de juliol (descompte acumulable*)
10% de descompte Alumni TecnoCampus
10% de descompte per a treballadors d'empreses ubicades en el Parc Empresarial del TecnoCampus
10% de descompte per a col·legiats del COPLEFC
15% de descompte als professionals dels centres/institucions sanitaris conveniats/des amb l'ESCS. Consulta si el teu centre/institució té conveni aquí
 
*Descompte màxim aplicable: 15%
 
Finançament
 
El TecnoCampus compta amb ofertes de diferents entitats bancàries per tal que puguis finançar els Estudis de Postgrau i pagar la matrícula en còmodes quotes fins a 12 mesos sense interessos. 
 
Bonificació per a treballadors d’empreses
 
Aquest curs es pot bonificar per la Fundació Tripartita ja sigui com acció formativa o com a permís individual de formació al tractar-se d’un curs de postgrau amb títol propi d’una universitat.  En el segon cas, la quantitat a bonificar per l’empresa s’afegeix al crèdit de formació que l’empresa ja disposa.
 
El TecnoCampus assessora en la gestió de la bonificació dels cursos: crèdit de formació contínua i els permisos individuals de formació (PIF).

Necessites més informació sobre ajudes o finançament?

Contacta amb nosaltres

Organitzat per: