Beques i ajuts

Per a cursar un màster oficial es pot sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), que comporta l’exempció de pagament dels crèdits matriculats per primera vegada i, si s’escau, ajuts de diversos tipus i quantia en funció de la renda i de la residència.

El TecnoCampus ofereix ajuts específics concedits per empreses o institucions per a la matrícula en alguns màsters i postgraus propis o per algun àmbit en concret.

Facilitats de pagament. Finançament i descomptes

El pagament de la matrícula d’un màster oficial es pot pagar en tres terminis sense interessos.

El TecnoCampus facilita la possibilitat de finançar la matrícula dels cursos de màster i postgrau mitjançant un crèdit amb les entitats financeres col·laboradores, fins a un màxim de 12 mesos sense interessos i un import màxim de 6.000€.

Recomanem consultar els avantatges que ofereix Alumni TecnoCampus i altres acords i convenis de col·laboració mitjançant els quals aconseguir descomptes.

Bonificacions per a treballadors d’empreses

Tots els cursos de màster i postgrau en modalitat presencial es poden bonificar mitjançant la Fundació Tripartita com a acció formativa o com a Permís Individual de Formació (PIF) ja que són cursos amb títol propi d’una universitat.

El TecnoCampus assessora en la gestió dels tràmits necessaris per a la seva bonificació.