1. Requisits d'accés

Pots sol·licitar plaça en un postgrau títol propi UPF:

 • Amb un títol universitari oficial de grau.
 • Amb un títol de llicenciatura, enginyeria o arquitectura.
 • Amb un títol de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.
 • Amb un títol universitari estranger:
  • * De l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que permeti l'accés als ensenyaments de màster universitari al seu país d'expedició.
  • * Aliè a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), en aquest cas, poden accedir sempre que obtinguin l'homologació prèvia a un títol que tingui accés o bé, sense homologació, amb la comprovació que aquests estudis acrediten un nivell de formació equivalent als títols estatals de grau i que faculten al país que va expedir el títol per accedir a estudis de postgrau.

Pots sol·licitar plaça en un postgrau títol propi de les Escoles de TecnoCampus amb el currículum vitae, acreditant experiència professional en el sector.

Escoles i Estudis:

 • ESCST: Escola Superior de Ciències de la Salut.
 • ESCSET / EUM: Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa.
 • ESUPT: Escola Superior Politècnica.

2. Sol·licitud d´admissió al postgrau 

Registre, preinscripció i reserva de plaça

 1. El primer pas a realitzar consisteix en el registre d´estudiant.
 2. El segon pas és formalitzar la preinscripció i reserva de plaça.

Si no has estat estudiant del Tecnocampus o no has accedit mai a l'aplicació, REGISTRA'T per poder obtenir  el número d'identificació universitària (NIA) i la paraula de pas per poder accedir a l’aplicatiu de preinscripció.

Si ja t'hi has registrat, inicia directament el procés de: PREINSCRIPCIÓ Per accedir a l'aplicatiu necessites el teu número d'identificació universitària (NIA) i paraula de pas que has obtingut després de registrar-te.

Si ets estudiant del Tecnocampus o exalumne pots realitzar la preinscripció (amb les credencials que utilitzaves per accedir a l'aula virtual del TecnoCampus) AQUÍ

En el supòsit que no recordis les teves credencials, pots sol·licitar que te les facilitin fent un helpdesk: https://helpdesk.tecnocampus.cat

Passos a seguir: 

 1. Comprova que tens tots els documents necessaris abans d'accedir a l'aplicatiu en línia.
 2. Escaneja els documents necessaris personals i acadèmics i adjunta’ls a la sol·licitud. Els documents s'adjunten en format pdf (màxim 4 mb).
 3. Introdueix les dades personals i acadèmiques en els diferents apartats de la sol·licitud.
 4. Si vols, pots descarregar-te el comprovant de la sol•licitud d'admissió.

Un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de selecció. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic segons el calendari establert.

A tenir en compte si ets estudiant internacional:

 • Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, realitzis la preinscripció el més aviat possible.
 • Recorda que de tota la documentació que hagis presentat escanejada caldrà presentar els originals un cop iniciat el curs.
 • Per sol·licitar l’admissió, no cal que tinguis el títol legalitzat fins el moment de l´automatrícula.

Documentació per a l'admissió


Cal que reuneixis i escanegis la documentació següent, que és obligatòria, per adjuntar-la a l'aplicació de preinscripció. La informació necessària per efectuar la preinscripció és la següent:

 1. Currículum vitae: Màxim 2 pàgines en format PDF
 2. Fotocòpia del DNI o Passaport
 3. Fotocòpia del títol o resguard
 4. Foto tamany carnet en PDF

RESERVA de PLAÇA

Per garantir la plaça és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça per un import de 200€ (postgraus) o de 400€ (màsters). Aquest import només es retornarà en cas d'anul•lació o aplaçament del curs.

Si es realitza el pagament de la reserva de plaça dins del periode de la preinscripció (aproximadament fins a mitjans de juliol), s'aplicarà un descompte de 5% sobre el preu dels crèdits matriculats (excloses taxes).


3. Automatrícula

Hauràs de formalitzar l´automatrícula en el temini que et comuniquem a la carta d´admissió.
El Servei de Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb tu per informar-te sobre el lloc, data i els horaris de lliurament de la documentació a presentar.Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres a formaciopermanentga@tecnocampus.cat