Màsters universitaris

 • 1
  Màster en Emprenedoria i Innovació

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES SOCIALS I DE L'EMPRESA 

  Propera edició: 5 d'octubre de 2018

  Aquest màster combina en un sol programa tots els elements acadèmics, professionals, estructurals i humans que fan possible que els estudiants transformin les seves idees innovadores en negocis reals. Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra.

  accedeix

 • 2
  Màster en Cronicitat i Dependència

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES DE LA SALUT

  Propera edició: setembre de 2018

  Aquest màster ofereix un programa formatiu innovador i de qualitat que proporciona una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb inquietuds en recerca i patologia crònica que tinguin la necessitat d’enfrontar-se als nous reptes que requereix l’atenció integral al pacient amb patologia crònica i als seus familiars.

  accedeix

   

MÀSTERS I POSTGRAUS PROPIS

 

 

Màster en Indústria 4.0

Propera edició: octubre de 2018

Programa dissenyat per a actualitzar  els coneixements dels professionals en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió, per tal d’afrontar el procés de transformació digital i el pas cap a la Indústria 4.0.

 


 

 

Postgrau en Guió i Direcció d'Actors

Propera edició: setembre de 2018

L’objectiu fonamental d’aquest postgrau és dotar al participant dels recursos necessaris per a la narració d’històries i per a la ideació i desenvolupament del guió d’un projecte de ficció o documental.

 

 

Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital

Propera edició: octubre de 2018

Elabora i gestiona eficientment un Pla de Social Media i Màrqueting Digital en un context professional.

 


 

 

Postgrau en Comptabilitat Financera

Propera edició: octubre de 2018

Aquest postgrau et permet obtenir coneixements profunds de la normativa comptable i l’anàlisi financer, per desenvolupar-te en un departament intern o com assessor free-lance.

 


 

 

Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social

Propera edició: març de 2018

L’objectiu fonamental d’aquest postgrau és capacitar professionals i/o recent titulats per a realitzar activitats d’administració i gestió en el camp de l'economia social i cooperativa. Curs 100% subvencionat.

 

Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva

Propera eidició: octubre de 2018

Es tracta d’un màster que respon a les exigències professionals relacionades amb la preparació física en qualsevol nivell (activitat física i salut, malalties o patologies habituals, rendiment esportiu), la prevenció de malalties amb la pràctica regular d'activitats físiques i la readaptació a l'exercici físic en cas de lesió o patologia. 

 


 

Màster en Atenció a la Persona en Situació d'Urgència i/o Emergència

Propera edició: octubre de 2018

L’objectiu principal d’aquest màster es proporcionar als metges i infermers/es els coneixements necessaris perquè puguin fer raonaments lògics, tinguin pensament crític i aprenguin a prioritzar les cures i les habilitats especifiques per tal de proporcionar una atenció integral de qualitat i d’eficiència al malalt crític en situació d’urgència i emergència davant d’una altíssima pressió i estrès.

 


 

 

Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic

Propera edició: gener de 2019

L'objectiu principal d'aquest Postgrau és proporcionar als professionals d'infermeria una formació específica que permeti l'adquisició de competències per atendre a la persona durant tot el procés quirúrgic.

 


 

 

Postgrau d'Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa. Ferides Cròniques

 Propera edició: gener de 2019

El valor diferencial d’aquest Postgrau és crear líders amb un alt nivell de coneixement i motivació per millorar la qualitat de les cures infermeres que reben els pacients amb ferida de cicatrització complexa.