Meritxell Gimeno

Fundadora i gerent de Draco Systems

Fundadora i Gerent de l'empresa d'enginyeria electrònica DRACO SYSTEMS . Membre de la Junta del COETTC. Assessora tecnològica de l’empresa Mediterranea Identitat. Consultora externa de la Comissió Europea per al seguiment i avaluació de projecte Europeus. FP6-FP7.

Estudis: Enginyeria electrònica. Màster en Teledetecció. Doctorat en processat de la imatge. Executive Program d’ESADE i formació per a integrar-se en Consells d'Administració per EADA.

La seva empresa, Draco Systems capdavantera en disseny i implementació de noves tecnologies en imatge, vídeo i comunicació, aporta valor a l'inici de la cadena de les empreses convertint les idees en productes d'èxit. Per citar alguns dels projectes on han estat involucrats destaquen el primer electrocardiògraf portàtil i amb auto diagnosi del mercat, el casc del televisor mitjançant l’ADSL, monitorització remota de pacients, sistemes per carregar el cotxe electric, sistemes pel control de flotes i diferents càmeres d’alta resolució sense fils per a aplicacions mediques i de seguretat.