Què és un MOOC?

Un MOOC és un curs obert, massiu i online, que és utilitzat com a eina de divulgació del coneixement per les principals universitats d’arreu del món. El fet d’estar disponible des d’una plataforma Internet i de ser gratuït facilita l’accés de qualsevol persona a qualsevol universitat, i aquest és el seu principal reclam, ja que democratitza el coneixement sobre un tema molt concret: duren entre 6 i 8 setmanes i es basen en vídeos i materials audiovisuals.

MOOCs del Tecnocampus

Innotools: Transforma tu idea de negocio (5ª edició)

El curs combina l'explotació de 2 eines, el Mapa de l'Empatia i el Business Model Canvas, que el seu objectiu és formular propostes de valor úniques, en el procés de generació de models de negoci, per a processos emprenedors o per a innovacions empresarials. Aprendre a posar-se en la pell del consumidor ens proporcionarà un escenari únic per oferir un producte o servei de valor afegit.

Data d'inici: 4 de març
Durada: 6 setmanes


 

Robots i Videojocs a les aules: Scratch i Arduino per a professorat

Atreure als joves a la tecnologia i que el professorat gaudeixi amb això és un repte 

continu i molt interessant. En aquest MOOC anem a presentar, treballar i veure moltes possibilitats del programa Sratch per a la creació de robots i de vídeojuegos i anem també a inventar, proposar i programar la seva dinamització a les aules.i valor afegit.


Data d'inici: 4 de març
Durada: 6 setmanes

 

Accés a la plataforma Miríada X on s'allotgen els MOOCs del TecnoCampus, UPF

Accedeix