Uns 400 estudiants comencen avui els exàmens de selectivitat al TecnoCampus

El TecnoCampus és un dels centres que acull durant els dies 13, 14 i 15 de juny les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). Prop de 400 estudiants de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior comencen a examinar-se avui de les proves de selectivitat. Són un dels exàmens més importants en la vida com a estudiant ja que els resultats decidiran, en bona mesura, si els estudiants podran cursar el grau universitari que volen. El TecnoCampus és un dels dos centres de Mataró, juntament amb l’Institut Miquel Biada, on poc més de 600 estudiants de la ciutat i rodalies realitzen les PAU. 

En concret, aquest any realitzen les proves de selectivitat al TecnoCampus estudiants de l’Escola Pia Santa Anna, l’Escola GEM i els instituts Alexandre Satorras, Damià Campeny, Josep i Puig i Cadafalch, Thos i Codina i Premià de Mar. A Catalunya, més de 32.000 estudiants s’han matriculat als exàmens de selectivitat d’enguany. Com en cursos anteriors, les proves consten de la fase general obligatòria per a tots els alumnes i d’una fase específica, que es voluntària i que serveix sobretot per pujar la nota. En la fase general, els estudiants s’examinen de les quatre matèries comunes (Llengua Catalana i Literatura, Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera i Història o Història de la Filosofia), a més de l’assignatura coneguda com a modalitat, que va en funció del batxillerat que hagi cursat l’alumne. 

Els estudiants han començat aquest matí amb els exàmens de Literatura Castellana i Literatura i Llengua Catalana i Literatura, i a la tarda s'examinaran els alumnes que hagin de fer els exmàns d’Anàlisi Musical, Economia d’Empresa, Química, Dibuix Tècnica i Literatura Castellana.