Uns 700 futurs universitaris visiten el TecnoCampus durant la Jornada de Portes Obertes

Unes dues mil persones, entre futurs estudiants, familiars i amics que els han acompanyat, han assistit avui a la Jornada de Portes Obertes del TecnoCampus. Uns 700 futurs universitaris han visitat les instal·lacions i han pogut de conèixer de la mà dels coordinadors de grau, professors i estudiants les titulacions que s’ofereixen en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i salut.

L’oferta acadèmica de graus universitaris per al curs 2018-2019 consta de onze graus i quatre dobles titulacions. A més, el proper curs s’estrena un nou grau en Enginyeria d’Organització Industrial adreçat a estudiants que tinguin interès tant per les enginyeries com per la gestió empresarial.

La Jornada de Portes d’Obertes d’aquest any ha comptat amb la col·laboració de més de cent membres de la comunitat TecnoCampus, entre professors, membres del Personal d’Administració i Serveis i estudiants de tots els graus, que han assessorat els futurs estudiants i han resolt tots els seus dubtes. Aquest és el cas de Cristian Oprea, que ha vingut des d’Igualada per informar-se sobre la doble titulació en Enginyeria Informàtica i Disseny i Producció de Videojocs: “Jugo molt a videojocs i m’interessa molt aprendre tots els aspectes necessaris per saber desenvolupar-ne”. “M’agrada l’empresa, l'economia i la creativitat i crec que és una bona opció escollir una carrera en aquest àmbit”, ha afirmat Salvador Esquerra, de Mataró, que ha assistit a la sessió informativa del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. La Marina Cardalda, de Sant Andreu de Llavaneres, ha aprofitat la jornada d’orientació universitària d’avui per decidir en quin àmbit vol decidir formant-se: “He assistit a les sessions de Màrqueting i d’Infermeria perquè estic fent el batxillerat social i volia saber quines sortides professionals hi ha dins d’aquest àmbit, però la branca sanitària sempre m'ha atret molt".

Model educatiu basat en tres pilars
El TecnoCampus ofereix com a factor diferencial el foment de l’emprenedoria i de la professionalització. El fet que el campus universitari estigui integrat amb un parc tecnològic on s’ubiquen 120 empreses facilita tant la inserció laboral dels estudiants com el suport als que durant els estudis volen posar en marxa un projecte de negoci. La xarxa d’empreses es completa amb més de 700 convenis amb empreses de fora de parc on els estudiants poden fer pràctiques i, eventualment, entrar-hi a treballar.

En els darrers anys, la internacionalització ha estat una altra aposta del TecnoCampus. S’han incrementat significativament els acords amb universitats estrangeres on els estudiants poden fer estades durant la seva formació. Concretament, actualment el TecnoCampus té firmats 111 convenis amb universitats de 34 països.