L'Ajuntament, l'Escola d’Administració Pública i el TecnoCampus impulsen un nou postgrau en Direcció i Gestió Públiques

L’Ajuntament de Mataró,l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el TecnoCampus posen en marxa un nou Postgrau en Direcció i Gestió Públiques. La nova titulació està vinculada al Pla de Formació 2018-2019 de l’Ajuntament i respon a l’aposta per capacitar els professionals perquè puguin poder fer front als nous reptes tant de la ciutat com de la pròpia organització, com per exemple la implantació de l’administració electrònica, la millora de l’atenció al ciutadà i la simplificació administrativa.

Aquest nou postgrau aposta per un enfocament multidisciplinari i aborda temàtiques com l’entorn polític i social, els models de gestió pública i la governança, les polítiques públiques i el desenvolupament d’habilitats directives des d’un punt de vista ètic i basat en el comportament responsable dels directius públics. Vol contribuir a aconseguir administracions públiques que donin resposta a les exigències de la ciutadania en l’actual entorn complex i canviant, i a potenciar lideratges que contribueixin a fer-ho possible. El programa i el professorat volen donar resposta a les necessitats reals dels comandaments públics.

Ofereix als directius públics, doncs, un espai ple d’oportunitats d’aprenentatge amb metodologies diverses, des de la conceptualització teòrica i l’anàlisi pràctica de casos, fins a diferents tallers per treballar la gestió del lideratge públic des de diferents perspectives. Cadascun dels continguts del programa es tracta de manera holística, oferint un ampli ventall d’elements d’anàlisi.

El postgrau en Direcció i Gestió Públiques consta de dues modalitats: una de més generalista i enfocada a la direcció i gestió de la totalitat de les administracions públiques catalanes i, una altra, on l’enfocament recau en la gestió i direcció de l’administració pública local. Enguany se n’ofereixen tres edicions: edició Mataró, d'àmbit local -inici a l'abril 2018-; edició Barcelona, d'àmbit general -inici el juny 2018; i edició Manresa-Vic, d'àmbit local -inici l'octubre 2018-.

Per més informació sobre el postgrau, us podeu adreçar a tercercicle.eapc@gencat.cat o assistir a la sessió informativa del proper 5 de març a les 17h al TecnoCampus (inscripcions obertes per assistir-hi).