Arrenca la tercera edició del Pla Embarca d'acceleració empresarial

La tercera edició del Pla Embarca va arrencar ahir dimecres sis d'abril amb una sessió grupal. El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, va donar la benvinguda als participants, un total de quinze empreses (de les quals cinc estan instal·lades al TecnoCampus) que, el llarg dels propers mesos, prendran part en aquesta iniciativa d'ACCIÓ, que al Maresme gestiona el TecnoCampus. Teodoro va destacar l'interès que ha general el programa, que ha provocat que s'hagi hagut de fer una selecció prèvia desl participants.

El Pla Embarca celebrat el 2015 (la segona edició) es va tancar amb molts bons resultats per a les empreses participants.

Els participants del 2016 són:

1. ADAPTIVE LEARNING (SNACKSON): plataforma de generació de micro formacions a través del mòbil per a empreses.
2. SMALLE TECHNOLOGIES: spin off de la UB que ha dissenyat el eForcis, un generador d’energia elèctrica a partir de les onades. generador de baixa potència (1-5 w) pensat per instal·lar-se en boies (oceanogràfiques, meteorològiques, de senyalització marítima) i donar-li més autonomia.
3. MISTER LÓPEZ: plataforma que connecta a través d’un chat professionals del sector de les reparacions i les reformes de la llar amb les persones que necessiten el servei.
4. ATTA COMMUNITY: plataforma adreçada a motivar treballadors i construir equips altament cohesionats que incorpora tècniques de gamificació eficaç
5. LULABYTES: sistema d’entrenament per a ciclistes, patentat a nivell mundial, per a qualsevol especialitat de ciclisme, que permet transportar-se amb facilitat, ocupa poc espai i s’adapta fàcilment a qualsevol tipus de bicicletes.
6. EDUCANLIA COMMUNICATION: app mobil de gestió i comunicació entre docents, escoles i alumnes.
7. BRANDFIE WORKDWIDE: App com a eina de màrqueting on les marques es promocionen a través de branded selfies que fan els usuaris i a canvi els ofereix descomptes. descomptes.
8. FORMBYTES TECHNOLOGIES: hardware i software d’impressió 3D, enfocat al sector educatiu
9. NEIXTAGS: app per a entitats que gestionen un col•lectiu de persones per poder informar i oferir gestions en línia als seus membres, usuaris i seguidors
10. BIGLE LEGAL: plataforma on-line que permet la creació de documents legals per a persones i empreses
11. GEEMBA: plataforma on-line i mòbil de venda d’hores als centres esportius associats oferint així flexibilitat amb un sistema de tarificació innovador.
12. IMMIGRATION SPAIN: plataforma on-line que ofereix informació i assessorament integral legal en gestió dels tràmits d’immigració adreçat a particulars i empreses d’arreu del món que volen accedir a Espanya.
13. MIND THE APP: empresa desenvolupadora d’aplicacions mòbils amb tecnologia pròpia que ofereix solucions a mida per a empreses
14. LA CATALANA D’ABORÍGENS: agència de viatges i tour operador especialitzat en turisme gastronòmic per a professionals i viatgers interessats en la cultura catalana.
15. BARCELONA ZERO LÍMITS: agència de viatges de receptiu, especialitzada en Turisme Inclusiu.