Camara2, Isalus i Ambisort han estat notícia aquest estiu a La Vanguardia Digital

Reinventar-se en funció de les necessitats del mercat és el que ha fet l'empresa Camara2des que va començar fa gairebé tres dècades. Actualment, Camara2 està innovant en els seus projectes audiovisuals utilitzant la tecnologia de la realitat augmentada i amb la gravació amb drons per l’enregistrament a 360 graus

Llegueix la noticia sencera

La consultora iSalusincorpora tecnologia al sector sanitari integrant als sistemes informàtics dels hospitals sistemes per a la gestió de processos però també robots i dispositius mèdics que permeten cirurgies menys invasives i una major precisió.

Isalus té presència a centres mèdics de Filipines, Indonèsia, Vietnam i Sud Amèrica, a més d’Espanya. Recentment, l'empresa ha estat escollida com a soci tecnològic per l'organització Sanitas Internacional, per al seu pla d'expansió a Àsia durant els propers anys.

Llegueix la noticia sencera

I per últim, Ambisort, empresa especialitzada en tractament de residus, ha destacat a La Vanguardia pel desenvolupament d’un nou sistema pel reciclatge de les neveres que transforma el clorofluorocarbons (CFO), gas molt contaminant que ha de ser eliminat, en sals, que es poden tractar com a residus no perillosos. Ja tenen implantat aquest sistema a Canàries.

Llegueix la noticia sencera