El catedràtic Lluís Jofre pronunciarà la lliçó inaugural del curs 2016-17

El catedràtic de la Universitat Politècnica de Catalunya i exsecretari general d’Universitats i Recerca Lluís Jofre serà l’encarregat de pronunciar la lliçó inaugural del curs 2016-2017, en un acte que tindrà lloc al llarg del mes d’octubre en una data per concretar.

Patró de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme entre els anys 2012-2015, durant els quals ha viscut de primera mà el creixement de l’oferta universitària de graus i postgraus que ofereixen els tres centres del TecnoCampus, Jofre va rebre el reconeixement de la presidència, la direcció general i els directors de centre del TecnoCampus en un acte que es va celebrar a la Sala de Juntes, i en el qual va rebre com a obsequi una escultura de Laia l’Arquera.

Lluís Jofre va apuntar que l’adscripció única de tots els estudis a la Universitat Pompeu Fabra ha estat un factor clau per al progrés del TecnoCampus en els darrers anys. Com a reptes de futur, va apuntar a la internacionalització, la diversificació de les fonts de finançament i l’aposta pel talent de les persones, que segons va dir s’han de situar com a eix central en el pla estratègic del TecnoCampus.