El Club d'Avantatges TecnoCampus supera els 1.000 usuaris registrats, ja en formes part?

El TecnoCampus posa a disposició de la comunitat universitària i dels treballadors el Club d'Avantatges TecnoCampus, que ha arribat als 1.200 usuaris registrats aquest mes d’octubre. Es tracta d’un servei de descomptes i avantatges on més de 350 proveïdors presenten ofertes d’una àmplia gamma de productes, serveis i promocions en els sectors de la tecnologia, comunicacions, esport, salut, turisme i cultura, entre d’altres.

L’objectiu del Club d'Avantatges TecnoCampus és centralitzar en una única plataforma diferents ofertes i descomptes per tal que l’usuari pugui accedir-hi amb només un clic, d’una manera fàcil i còmode. Des del mes de juny, s’han utilitzat més de 500 promocions online, entre les quals destaquen com a més venudes les proposades per les empreses Apple Store, Expedia i Booking.com. Per altra banda, més de cent usuaris han utilitzat promocions a botigues, on hi ha ofertes de companyies com C&A, La Sirena, McDonald’s, La Roca Village, UDON, PortAventura World, Wala i Optica Universitaria, entre d’altres.
Durant el mes de novembre, els millors descomptes inclouen un 50% en entrades d’espectacles, un 70% en productes d’òptica i fins a un 80% en perfums i productes cosmètics. Aprofita els avantatges de formar part de la comunitat TecnoCampus!

Per a més informació, consulta la pàgina del Club d'Avantatges TecnoCampus. Si estàs interessat, pots registrar-te aquí.