Torna el Cinefòrum

Comença un nou cicle del Cinefòrum del TecnoCampus a principis de febrer, dedicat al cinema d’autor. Cada mes les pel·lícules escollides pertanyen a un gènere o corrent cinematogràfic diferent. Es tracta d’una activitat impulsada des del Grau en Mitjans Audiovisuals, coordinada per els professors Jorge Oter i Rafa Suárez.

L’estudiant Cristian Beteta, amb la col·laboració de l’estudiant Manuel Rodríguez, és l’encarregat d’organitzar els diferents cicles temàtics que es duen a terme al llarg del curs. “Un dels principals objectius és poder debatre amb profunditat sobre les pel·lícules com a futurs professionals de l’audiovisual”, comenta Beteta. Per altra banda, considera que s’ha de valorar el fet de poder aprofitar l’auditori ja que és “un magnífic espai per poder visionar grans pel·lícules en una pantalla gegant”. De cara a properes edicions, la idea és que també es puguin projectar treballs d’alumnes d’audiovisuals, amb la finalitat de fer difusió dels propis films i, alhora, conèixer la opinió de la resta d'estudiants de diversos cursos del grau.

Els estudiants que assisteixin a totes les sessions, amb un marge per faltar-hi dos dies, poden optar al Reconeixement Acadèmic de Crèdits (RAC) a final de curs. 

Totes les pel·lícules es visualitzen a l’auditori del TecnoCampus, consulta els horaris dels propers films que es projectaran:

Divendres 3 de febrer
La red social, a les a 16 hores. Director: David Fincher.

Dilluns 20 de febrer
Lock Stock and Two Smoking Barrels, a les 12:15 hores. Director: Guy Ritchie.
Bid Bad Wolves, a les 15 hores. Director: Aharaon Keshales i Navot Papushado.

Dimarts 14 de març
Bailar en la oscuridad, a les 12:15 hores. Director: Lars Von Trier.

Dilluns 3 d’abril
Mullholland Drive, a les 12 hores. Director: David Lynch.
Psicosis, a les 14:45 hores. Director: Alfred Hitchcock.

Divendres 28 d’abril
El bueno, el malo y el raro, a les 12:15 hores. Director: Kim Jee-Woon.
El hombre que mató a Liberty Valance, a les 15 hores. Director: Jhon Ford

Dilluns 15 de maig
Con faldas y a lo loco, a les 12:15 hores. Director: Billy Wilder.
El gran Lebowski, a les 15 hores. Director: Joel David Coen i Ethan Jesse Coen