Enquestes sobre la docència del segon trimestre

S’activen les enquestes d’avaluació sobre la satisfacció de la docència rebuda pel que fa a les assignatures del segon trimestre. Les enquestes es poden contestar a partir d'avui dilluns 6 de març, i estan adreçades només als estudiants que cursen el pla d’estudis de la Universitat Pompeu Fabra.

Les enquestes d’avaluació de la docència serveixen per conèixer l’opinió dels estudiants, i així poder millorar en l’àmbit docent des dels tres centres universitaris del TecnoCampus. Pots respondre el qüestionari des de l’eCampus o a través de l’aplicació mòbilTecnoCampus Estudiants fins al 19 de març. Ens interessa saber què en penses!

La veu de l’estudiant
A més de les enquestes sobre la docència que es fan cada trimestre o quatrimestre, com a estudiants disposeu d’un canal online obert les 24h des d'on podeu plantejar suggeriments sobre diferents àmbits. En aquest sentit, si ets estudiant i tens alguna proposta de millora, no dubtis a utilitzar aquest servei que t’oferim des de l’apartat de “Serveis” de l’eCampus i a través de la Bústia de suggeriments” de la pàgina web del TecnoCampus.