El TecnoCampus signa un conveni amb l'INEFC que acosta la cineantropometria als estudiants

El TecnoCampus i l'INEFC (Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya) han firmat un conveni que posarà l'abast dels estudiants de l'Escola Superior de Ciències de la Salut cursos i acreditacions de l’Escola Catalana de Cineantropometria. A la foto, el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i el de l'INEFC, Agustí Boixeda.

L’Escola Catalana de Cineantropometria és un projecte institucional de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC). Amb voluntat integradora, aglutina a tots els instructors autoritzats de la International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK) per a la realització de cursos oficials d’acreditació en cineantropometria. Una de les instructores de l’Escola Catalana de Cineantropometriaés professora al Tecnocampus, Marta Carrasco.

La cineatropometria és la ciència (UNESCO, 1978) que estudia la relació entre l’estructura i la funció humana. De caràcter transversal i d’aplicació directe a múltiples àmbits on la mesura de la grandària, la forma i les proporcions corporals humanes són necessàries. És en l’àrea de la composició corporal (càlcul del teixit adipós, massa muscular, massa òssia i aigua) on la cineantropometria es mostra com una eina indispensable per a tots els professionals de l’àmbit de la salut i l’esport.

La International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK) regula aquesta ciència, assegura el màxim rigor, acadèmic i científic, dels protocols i normes de mesura necessaris per a realitzar qualsevol intervenció cienantropometrica.

Descomptes per a estudiants

L’Escola Catalana de Cineantropometria ofereix els cursos d’acreditació de la ISAK, amb els millors formadors i formadores i amb els preus més competitius. Hi ha 3 nivells d’acreditació: curs de nivell 1 (24h repartides en 3 dies); curs de nivell 2 (32 hores repartides en 4 diees); nivell 3 (56 hores repartides en 6 dies). El nivell 4 és un títol honorífic de reconeixement a una trajectòria. Els preus oficials parteixen dels 382,00€. En el cas de l’alumnat de l’INEFC i de Tecnocampus, l’Escola Catalana de Cineantropometria possibilita que puguin acreditar-se en un nivell 1 convalidant bona part dels continguts realitzats durant el propi Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. En aquest cas, els alumnes haurien de pagar: a) pagament del manual ISAK (30,00 € aprox.); b) pagament de la taxa i de nou membre de la ISAK (30,00 €, aprox.).