Cooperatextil es promociona per segon any a la fira BSTIM d'Igualada

El TecnoCampus va participar dimecres passat per segon any consecutiu a la fira BSTIM, i ho va fer amb un estand propi per promocionar Cooperatextil. Cooperatextil és una plataforma de solucions a les necessitats de fabricació tèxtil. Està formada per tallers i empreses del Maresme, principalment de Mataró i també de Sabadell, que ofereixen tota la varietat de serveis del sector tèxtil: teixits, tints, estampació, tall, disseny i patronatge, confecció, planxa i acabats, fabricadors i gestors de producció per a marques de moda tèxtil, tèxtil llar i accessoris. L'objectiu és captar produccions d'altres països o territoris.

A la inauguració hi van assistir la presidenta del TecnoCampus i regidora de Promoció Econòmica i Innovació, Dolors Guillén, i el director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro.

BSTIM és un saló professional que pretén donar resposta a les necessitats d’aprovisionament en proximitat de peça acabada de marques i distribuïdors del sector de la moda. La seva missió és facilitar l’establiment de relacions comercials entre empreses industrials tèxtils i gestors de produccions de productes de moda amb marques i distribuïdors europeus.