Cursos de formació gratuïts sobre Suport Vital Bàsic i Desfibril·lació Externa Automàtica. T’hi apuntes?

Es busquen 160 voluntaris que vulguin aprendre a reconèixer i identificar una persona amb una aturada cardiorespiratòria, així com respondre davant d’una situació com aquesta!

Per aquest motiu, el Consell Català de Ressuscitació (CCR) i el Centre de Simulació i Innovació en Salut de l’Escola Superior de Ciències de la Salut ofereixen cursos de formació gratuïts sobre Suport Vital Bàsic (SVB) i Desfibril·lació Externa Automàtica (DEA). El principal objectiu d’aquests cursos és difondre la teoria i les habilitats pràctiques entre la població per tal de prevenir i tractar l’aturada cardíaca.

Qui hi pot participar?

  • Qualsevol persona interessada a adquirir coneixements en SVB i DEA que sigui major de 18 anys.
  • Estudiants i treballadors del TecnoCampus, excepte els estudiants del Grau en Infermeria i els de tercer curs del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

*És necessari no haver realitzat prèviament cap curs de SVB ni tenir coneixements sobre el tema.

Quan es faran els cursos?

  • Divendres 5 de maig de 15h a 20h (cursos de cinc hores)
  • Dissabte 6 de maig de 9h a 14.30h (cursos de dos hores i mitja, en horari de 9h a 11:30h i de 12h a 14:30h)
  • Divendres 12 de maig de 15h a 20h (cursos de cinc hores)

L’assistència al curs és obligatòria i els participants que superin satisfactòriament les avaluacions teòriques i pràctiques rebran un certificat oficial emès pel Consell Català de Ressuscitació (CCR), acreditat per l’European Resuscitation Council (ERC).

Si hi estàs interessant, pots realitzar la teva inscripció aquí. Per a qualsevol dubte, pots contactar amb la coordinadora del Grau en Infermeria del TecnoCampus, Lorena Molina, a través del correu lmolina@tecnocampus.cat.