Es disputa la final de la lliga universitària de futbol 7 del TecnoCampus

El dijous 29 de juny es va celebrar la final de la lliga universitària de futbol 7, un partit que posava punt i final a la segona temporada organitzada des del TecnoCampus. La final la van disputar els equips Amics de Douglas i Mañicos (5-4), una competició molt ajustada fins a l’últim moment.

Han participat en aquesta última edició prop de 120 estudiants, que han disputat més de 100 partits durant el curs. “Cal destacar el bon ambient que s’ha respirat durant tota la temporada, ja que no hi ha hagut cap expulsió”, afirma David Rivera, organitzador de la competició. Tots els partits de lliga s’han jugat al camp de futbol de Pla d’en Boet en horari de migdia, amb l’objectiu d’oferir flexibilitat als estudiants perquè puguin combinar-s’ho amb els estudis.

Durant el curs s’ha organitzat un torneig i una lliga, ambdues activitats impulsades des de l’associació Junts per l’Esport, de la qual formen part diferents clubs esportius de Mataró. En aquest sentit, el TecnoCampus ofereix en col·laboració amb aquesta associació un abonament esportiu per a estudiants per només 59 euros anuals. L'abonament et permet accedir a les instal·lacions esportives, així com participar en determinades activitats dirigides i a les diferents lligues esportives universitàries que s’organitzen conjuntament amb els clubs.