El Fòrum del Talent Salut i l'Activitat Física reuneix professionals i estudiants

El Fòrum del Talent Salut i l'Activitat Física ha reunit avui professionals i estudiants dels darrers cursos a les instal·lacions de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, inaugurades l'octubre passat. El fòrum éspecífic per a estudiants d'Infermeria i de Ciències de l'Activiat Física i l'Esport és el tercer any que se celebra, i és una oportunitat perquè les institucions que donen feina a aquests professionals connectin amb les noves promocions, els expliquin com és la demanda laboral i quines actituds i competències els seran demandades. 

Abans de les sessions informatives per a cada grau, s'han fet un acte obert al gimnàs i demostracions tant en els laboratoris de simulació d'infermeria com en els d'activitat física. Els assistents han pogut comprovar el nivell punter dels equipaments amb demostracions per part dels professors i els estudiants.

La presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillén, i la directora de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, Esther Cabrera, han remarcat la voluntat del TecnoCampus d'incidir en una docència del màxim nivell i un enfoc professionalitzador del qual el Fòrum celebrat avui és una mostra.