L'empresa CSV Experts del TecnoCampus organitza un curs sobre la nova legislació de productes sanitaris

El TecnoCampus va acollir el passat dijous 21 d'abril un curs sobre el sistema de gestió de qualitat dels productes sanitaris, un sector on és imprescindible estar informat de les últimes normatives que entren en vigor. El curs el va organitzar l'empresa CSV Experts, ubicada al TecnoCampus, i es va realitzar a llarg del matí a la Sala Burriac de la torre TCM2. Va comptar amb una vintena d'assistents, un èxit en participació segons els organitzadors.

En concret, hi havia representants d'empreses destacades del sector farmacèutic com Diagnostic Grifols, Beiersdorf, Kern Pharma, PharmaLink, Autisel, entre d'altres. Durant la sessió, es van explicar els canvis que implica la nova Norma ISO 13485 en comparació amb la norma anterior, de l'any 2003. Es tracta de la norma de sistemes de gestió de qualitat de la indústria dels productes sanitaris, reconeguda a nivell mundial amb més de 27.000 certificats expedits. La valoració per part tant dels assistents com dels organitzadors ha estat molt positiva, tenint en compte “l'interès dels temes tractats i l'oportunitat que aquest esdeveniment ha brindat per posar en contacte a empreses capdavanteres del sector”, explica Josep Hortigüela de CSV Experts.

L'empresa CSV Experts ofereix serveis de consultoria per al compliment de les normes de fabricació de medicaments, centrant-se en la validació dels sistemes informatitzats relacionats amb tota la cadena de producció i distribució dels medicaments.