Una empresa del País Basc s’interessa per el model d’innovació i emprenedoria del TecnoCampus

Aquest dijous 3 de desembre els responsables de l’empresa Athlon S.Coop, del País Basc, han visitat el TecnoCampus per conèixer el seu model d’innovació i d’emprenedoria. La trobada, que ha durat unes dues hores, s’ha centrat en presentar el model d’emprenedoria del TecnoCampus i conèixer els lligams entre universitat i empresa, en concret les relacionades amb els graus de l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

L’empresa Athlon és una cooperativa esportiva vinculada a la Universitat de Mondragón (Guipúscoa) amb més de 25 anys d'experiència, que s’ha interessat pell TecnoCampus com a model de referència a Catalunya per desenvolupar el seu nou pla estratègic. Des de Athlon consideren que la Fundació TecnoCampus és un gran exemple de projecte que vincula formació, empresa i territori. Un dels principals objectius de la reunió era veure les tendències actuals en l’àmbit universitari així com crear aliances de futur i possibles projectes.

Al juliol una delegació del TecnoCampus ja va visitar la Universitat de Modragón per estrènyer-hi lligams ja que les dues institucions representen un model universitari singular de proximitat.