L'empresa Sabática organitza el congrés de la "GrowAbroad World Alliance"

L'empresa amb seu al TecnoCampus Sabática ha organitzat de l'1 al 6 d'octubre "The GrowAbroad World Alliance", un congrés per intercanviar informació i tècniques de moviltat juvenil en el camp de l'enologia i l'agricltura que reuneix 70 professionals de més de 25 països.

"The GrowAbroad World Alliance" és un grup d'organitzacions que ofereixen pràctiques agrícoles premium a tot el món. Només aquest any, The GrowAbroad World Alliance ha gestionat el desplaçament de més de 14.000, dels quals prop del 5% han estat espanyols. Aquesta associació es va crear el 1989 per atorgar un segell de qualitat als programes de destins agrícoles i ramaders d'estudiants o de joves aventurers que volen aprendre o tenir una experiència laboral en aquest àmbit.

"The GrowAbroad World Alliance" està formada per 45 empreses associades i disposa de convenis i acords de col·laboració amb universitats de tot el món. Segons Sabàtica, l'empresa espanyola que ha dut a terme l'organització d'aquesta trobada internacional, aquest 2017 Estats Units i Austràlia han estat els destins preferits dels estudiants d'enginyeria agrònoma i enologia espanyols. "

Sabàtica va néixer el 2007, i és l'empresa pionera a Espanya en la gestió de temps lliure, excedències i gestió de parèntesi vitals. Amb més de 3.000 "sabàtics", l'empresa Sabàtica compleix 10 anys orientada a complir els desitjos del món "Gapper", gestionant més de 120 projectes en 18 països de tots els continents.