Les empreses Neixtags i ECManaged, a la Vanguardia

Us passem els dos enllaços d'empreses aparegudes recentment a La Vanguardia, fruit de l'acord que mantenim amb aquest mitjà i que facilita que hi siguin presents les nostres empreses.

Neixtags: "Whatsapp per gestionar acadèmies i esports dels nens”

De la problemàtica del CEO David Vilert (a la foto, amb la resat de l'equip de l'empresa), compartida per tants pares, de no poder gestionar de manera àgil i eficient les activitats dels seus fills, sorgeix Neixtags. Es tracta d’una app pensada per facilitar la comunicació entre clubs, escoles o acadèmies, que ofereix informació directa i personalitzada i discriminada d’entitats a usuaris. Una eina molt fàcil d’implantar i utilitzar, que permet automatitzar tasques i gestions, entre moltes altres funcions, i que obre un canal de màrqueting molt potent per a les entitats.

Podeu llegir la notícia completa aquí.

ECManaged: “Monitoritzar l’infraestructura en cloud ajuda a reduir costos”

ECManaged ha desenvolupat una eina que monitoritza y pren decisions automàtiques per poder ajustar la infraestructura cloud i que pugui créixer per donar resposta en hores punta de promocions, anuncis. I, alhora, que pugui reduir-se quan no és necessària.

Podeu llegir la notícia completa aquí.