L’estudiant Marta Trillo guanya el campionat de Catalunya universitari de golf

Marta Trillo, estudiant de tercer del Grau en Turisme i Gestió del Lleure, va guanyar el Campionat de Catalunya Universitari en la modalitat de golf el dijous 25 de febrer. El torneig es va celebrar al Club Golf Llavaneres, on també entrena l'estudiant, i van participar un total de divuit estudiants de diferents universitats.

En aquesta ocasió, Marta Trillo era la única noia del campionat i per aquest motiu va competir en la categoria absoluta amb la resta de nois, fet que "ho va fer molt més divertit i em va impulsar a donar el millor de mi”, afegeix l’esportista. En aquest sentit, Marta Trillo explica que es va sentir molt còmoda al llarg de la competició ja que molts dels participants juguen des de fa temps, es coneixen i això ajuda a crear un ambient més familiar. Tot i així, reconeix que van haver-hi alguns moments difícils: “El més complicat del torneig va ser guanyar els nois, tots tenen un nivell molt alt de competició i va fer que hagués d’estar molt més concentrada”.

L’any passat Marta Trillo va guanyar la medalla de bronze en el Campionat Europeu Universitari de Golf, va acabar la temporada guanyant dos tornejos a nivell regional i ha començat la d’enguany guanyant el Campionat de Catalunya Absolut dobles: “Aquesta victòria em dóna impuls per millorar encara més i col·locar-me en la primera posició del rànquing absolut de Catalunya”, afegeix l’esportista. El següent torneig és el campionat d’Espanya universitari, que es disputarà del 26 al 29 d’abril a Lleó (Castellà i Lleó). En els últims dos anys Marta Trillo ha obtingut la medalla de bronze i de plata respectivament en aquesta mateixa competició, per la qual cosa el seu objectiu és tornar a casa amb la medalla d'or.