Els estudiants de màsters i postgraus del TecnoCampus comencen el curs acadèmic

El curs 2017-2018 arrenca per als estudiants dels màsters i postgraus que s’imparteixen al TecnoCampus. Els primers a iniciar les classes han estat els 24 estudiants de la primera edició del Màster en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència, que van assistir a la sessió d’inici el dimecres 4 d'octubre. Els coordinadors acadèmics del màster, Lorena Molina i Francesc Carmona, van donar la benvinguda als estudiants i van destacar que el fet que sigui un grup reduït és un avantatge per al seu aprenentatge. Cal destacar que gairebé la meitat dels estudiants d’aquest màster són graduats del TecnoCampus que han decidit continuar els seus estudis a l’Escola Superior de Ciències de la Salut. 

El Màster en Emprenedoria i Innovació, que enguany arriba a la vuitena edició, comença avui el curs amb una trentena de participants. Es tracta d’una de les formacions del TecnoCampus amb més presència d’estudiants internacionals. La setmana passada també van iniciar les classes els estudiants del Màster en Cronicitat i Dependència, de duració bianual, i en què s’inicia la docència del segon curs. Al llarg del mes d’octubre arrencarà la primera edició del Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva i del Màster en Indústria 4.0. Pel que fa als postgraus, durant les properes setmanes s’engegarà la cinquena edició del Postgrau en Bioarquitectura i la quarta edició del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital.

La matrícula per als alguns programes que comencen a l’octubre i al novembre continua oberta, i tota la informació es pot consultar aquí. Aquest curs s’ha registrat un important augment de la demanda en els programes de postgrau, especialment en els màsters. Una de les principals novetats del curs és el Màster en Indústria 4.0 que es fa íntegrament a distància en col·laboració amb la UOC. Els estudiants de màsters i postgraus se sumen així als més de 3.000 estudiants de grau que van començar les classes el passat 25 de setembre.