Prop d’un centenar d’estudiants participen a la “Jornada d’economia per a batxillerat” del TecnoCampus

El TecnoCampus va organitzar el passat divendres 27 de gener la “Jornada d’economia per a batxillerat”, acte en el qual hi van participar 97 estudiants de segon de batxillerat i de cicle formatiu de l’Institut Thos i Codina, de Mataró; l’Institut La Roca, de la Roca del Vallès; i l’Institut Lluís Companys, de Ripollet.

Durant la jornada, que es va dur a terme al matí, els estudiants van assistir a diferents sessions impartides per professors de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus. En concret, hi havia una xerrada sobre creació d’empreses, a càrrec de Giovanni Giusti; una sobre l’àmbit dels recursos humans i la motivació en l’àmbit laboral, a càrrec de Lluís Codinas; i una sobre la crisi i la recuperació econòmica, a càrrec d'Eloi Serrano. També es va fer una sessió sobre màrqueting, impartida per Rafa Liñan, director executiu de Veziko.com i exestudiant del TecnoCampus.

Marta Puig, professora de l’Institut La Roca, va explicar que aquesta era la primera vegada que el centre educatiu s'inscrivia en aquesta jornada d’economia: “És interessant que els estudiants participin en activitats fora de l’escola perquè els serveix per complementar tot el que es pugui treballar a classe, i a més poden conèixer altres punts de vista”. “Aquest tipus de sessions són útils per formar-nos per al futur i per motivar-nos a seguir endavant”, va comentar Laia Castro, estudiant del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa de l’Institut Thos i Codina

L’activitat forma part del programa de Tallers Linnk que ofereix el TecnoCampus, una iniciativa per apropar la universitat als estudiants d’educació secundària, batxillerat i cicles de formació de grau superior.