Estudiants del TecnoCampus participen a la Unirun 2017, la cursa de les universitats catalanes

La tercera edició de la Unirun, la cursa de les dotze universitats catalanes, va reunir el passat diumenge 5 de març a Barcelona prop de 3.000 corredors, entre els quals hi havia estudiants del TecnoCampus. Hi participaven com a membres de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), entitat a al qual estan adscrits els centres universitaris del TecnoCampus. Albert Cuartero i Carlos Rey, estudiants de l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, van quedar en desena i setzena posició, respectivament, en la categoria absoluta.

Pel que fa a les classificacions concretes de cada universitat, Cuartero va arribar segon mentre que Rey va arribar tercer d’entre els més de 400 atletes que defensaven els colors de la UPF, que va obtenir la quarta posició en la copa de campions de la Unirun per darrere de les tres universitats que van pujar al podi: la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El guanyador de la prova masculina va ser un participant de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), mentre que la primera dona a creuar la meta va ser una corredora provinent de la UB.

La prova, impulsada per l’Esport Català Universitari (ECU), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Secretaria General de l’Esport, l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i organitzada per Gaudim Sports, va transcórrer en un ambient esportiu alhora que festiu.