La festa major del TecnoCampus, vida universitària en la màxima expressió

El TecnoCampus celebra avui 26 de maig la festa major i la Diada Castellera dels Passerells amb l’objectiu de portar la vida universitària a la màxima expressió. La jornada ha estat organitzada per la UACU, l’AsEst, la colla castellera dels Passerells i la Comissió Cultural i Festes del TecnoCampus.

La festa major d’enguany ha estat marcada per l’altra assistència d’estudiants amb ganes de participar en les diferents activitats que s’han organitzat al llarg del matí, des d’un Pillapilla Zombie a activitats esportives organitzades per l’empresa Geemba, ubicada al mateix parc. Al llarg del matí els diferents grups del TecnoCampus com IAESTE, el grup de teatre TA3, el grup de robòtica, i el Grup LGBT, entre d’altres, han muntat paradetes per tal de donar-se a conèixer. També ens han acompanyat les entitats solidàries AGIM, Fundació Maresme, Fundación Vicente Ferrer i la Creu Roja. Pa amb tomàquet, una botifarra i un refresc a preus populars han animat els estudiants a quedar-se al migdia seguir amb la festa. A la tarda, la plaça del TecnoCampus ha acollit la celebració de la Diada Castellera amb l'actuació a càrrec dels Passerells i la participació d’altres colles castelleres universitàries. Aquest any els Passerells del TecnoCampus celebren cinc anys com a colla i estan en ple creixement: en poc temps han duplicat el nombre d'estudiants.

“La festa major és una bona iniciativa perquè els estudiants dels diferents graus ens coneguem i visquem la vida universitària al TecnoCampus”, explica l’estudiant Bàrbara Amezcua. En aquest sentit, l’estudiant de primer curs Patri Castillo opina que és clau tenir un dia per celebrar la festa major del centre universitari: “Hauria de ser una jornada on participés molta gent, ja que és un dia pensat només per a nosaltres”.

El bon temps, la música, una coordinada organització i les ganes de crear ambient universitari han fet d’aquesta festa major una jornada participativa i divertida amb bona sintonia entre tothom. Les imatges de la festa major del TecnoCampus s'afegiran a l’àlbum de Flickr del TecnoCampus, ja disponible.