El Fòrum del Talent Salut acosta els estudiants al món laboral en una jornada marcada per l’alta assistència

L’Escola Superior de Ciències de la Salut celebra entre avui i demà el Fòrum del Talent Salut, adreçat als estudiants del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i del Grau en Infermeria. L’objectiu és crear un punt de trobada entre les empreses i els alumnes i graduats del TecnoCampus. La sessió d’avui al matí ha estat marcada per l’alta assistència per part dels estudiants dels dos graus, majoritàriament de quart curs.

La coordinadora del Grau en Ciències de l’Activitat i de l’Esport, Marta Carrasco, considera que el Fòrum del Talent Salut és “una gran oportunitat perquè els alumnes coneguin els diferents àmbits en els quals podran treballar quan entrin al món laboral”. Professionals dels àmbits de salut, ensenyament, gestió i recreació i oci han estat els ponents. Marta Carrasco ha valorat positivament l’assistència dels estudiants i l'interès a l’hora de fer preguntes als convidats En aquesta mateixa línia s’ha mostrat la coordinadora del Grau en Infermeria, Lorena Molina, que ha remarcat la importància d’aquest tipus de jornades perquè són "una bona ocasió perquè els estudiants coneguin com funciona cada hospital i institució sanitària; aquí tenen la oportunitat de conèixer el director de cada centre i fins i tot poder donar-li el currículum”.

Una estudiant del Grau en Infermeria, Carmen Méndez, creu que el més interessant del Fòrum del Talent Salut és “saber quins perfils professionals estan buscant les institucions sanitàries, ja que d’aquí poc entrarem al món laboral”. Per altra banda, l’estudiant de CAFE Maria Molina reconeix que participar en el Fòrum del Talent Salut permet “orientar-te professionalment per saber què voldràs fer després d’acabar el grau, conèixer casos concrets i persones que estan treballant en els diferents àmbits del nostre sector”.

Al llarg del matí, s’ha realitzat una jornada d’orientació professional amb diferents directius d'empreses i institucions sanitàries que han realitzat una ponència de 30 minuts i un col·loqui posterior amb el assistents. El Fòrum del Talent Salut té lloc els dies 18 i 19 d’abril a la Sala de Graus per als estudiants de CAFE i a la Sala Burriac per als alumnes del Grau en Infermeria.