El grup de teatre TA3 del TecnoCampus estrena el proper 19 de maig l’obra “Qui ha matat a Bàrbara Star?”

L’auditori del TecnoCampus acollirà el proper dijous 19 de maig l’estrena de l’obra “Qui ha matat a Bàrbara Star?”, a càrrec del grup de teatre TA3 del TecnoCampus. La representació començarà a les 19h i l’entrada té un cost de cinc euros, encara que a les12h es podrà assistir per un preu reduït a l’assaig general que tindrà lloc al mateix auditori. Es tracta d’una funció benèfica ja que tots els beneficis que s’aconsegueixin amb la venda d’entrades es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

L’obra explica la investigació de l’assassinat de Bàrbara Star, una guapa, rica i famosa estrella de música. Dos incansables detectius són els encarregats de descobrir l’autèntic culpable d’entre un total de dotze sospitosos. Aquest és un guió original de Gregori Lara, director de l’obra juntament amb Rebeca Olivera. Com a directrs, opinen que el més difícil de l’obra ha estat quadrar les escenes per tal que “tots els personatges tinguin una importància semblant i, al mateix temps, siguin força independents per poder assajar per separat”. Per altra banda, Olivera comenta que és una obra que pot agradar a tots els públics ja que “a tothom li agrada un bon misteri envoltat de situacions que li siguin familiars”.

Actualment el grup de teatre TA3 està format per 14 membres més la direcció de l’equip, a càrrec de Gregori Lara i Rebeca Olivera. Com a directors, ells dos són els encarregats de dirigir l’obra i de formar els alumnes a través de diferents tècniques amb l'objectiu de preparar-los per als seus personatges. “Ensenyem a saber estar sobre l’escenari, fer servir el cos i la veu, i interactuar amb els altres actors en una escena”, explica Olivera sobre els assajos.

A més de la representació al TecnoCampus, l’obra “Qui ha matat a Bàrbara Star?” es tornarà a representar el dissabte 21 de maig a la Parròquia Maria Auxiliadora a les 21h, aquest cop els beneficis es destinaran a la Fundació Maresme.

Compra les teves entrades aquí