Imaxel rep un ajut del ministeri d'Economia i Competitivitat pel projecte Snapprint d'impressió fotogràfica

El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha concedit a l'empresa del TecnoCampus lmaxel una ajuda de 67.000€ en el marc del pla Horizon 2020 SME Instrument Phase 1 per desenvolupar un projecte presentat a la Comissió Europea i que gira al voltant de la impressió fotogràfica instantànea en botigues.

Snapprint és una solució innovadora que facilita als usuaris la impressió de les seves fotos en els equips d'impressió professionals de centres fotogràfics o comerços. L'objectiu final és facilitar als usuaris que puguin imprimir amb facilitat els milions de fotos que es prenen diàriament des dels dispositius mòbils, creant per a això una solució tecnològica innovadora basada sobre dispositius mòbils, que sigui fàcilment adoptada per comerços minoristes tals com a tenda de fotos, centres d'impressió, tendes d'electrònica, telefonia i centres comercials.

La Comissió Europea ha concedit a Imaxel el segell d'excel·lència “Horizon 2020 Seal of Excellence” per aquest projecte. El Ministeri d'Economia i Competitivitat d'Espanya ha finançat amb 67.000€ la fase primera d'aquest projecte, que inclou l'estudi de mercat, l'elaboració del prototip i les proves de camp.

Imaxel lab, empresa consolideu i de llarga experiència en el sector de la impressió fotogràfica i personalitzada està preparant la segona fase del projecte que inclou el desenvolupament final de cara a la seva implementació al mercat europeu.