La segona edició del Fòrum del Talent tindrà lloc el 26 de novembre

El Tecnocampus organitza el proper dia 26 novembre el segon Fòrum del Talent, un punt de trobada entre empreses i alumnes i graduats que l’any passat va comptar amb la participació de vint-i-cinc empreses i institucions públiques i privades. Per participar-hi, podeu fer la inscripció aquí.

El Tecnocampus disposa en aquest moment de més de 200 alumnes preparats per realitzar les pràctiques en empreses. Les empreses participants podrán presentar la seva oferta de pràctiques i/o treball directament a estudiants i graduats motivats per incorporar-se en les seves companyies.

Les empreses que hi estiguin interessades, encara tenen temps de ser-hi presents posant-se en contacte amb el Servei de Carreres Professionals del TecnoCampus al web (www.tecnocampus.cat/forum-talent). L’objectiu de la trobada és que les empreses coneguin el talent dels estudiants del TecnoCampus, on actualment cursen els seus estudis de grau prop de 3,000 estudiants. Un dels principals objectius del Fòrum del Talent és apropar les empreses als estudiants i graduats, facilitant un espai perquè pugui existir el contacte directe.

Totes les empreses participants realitzaran una presentació inicial davant els estudiants en format “Elevator Pitch” i participaran a la fira d’empreses on tindran una taula on podran tenir els seus materials promocionals. La idea es que els estudiants i graduats del TecnoCampus es puguin acostar a les taules de les empreses i deixar els seus CVs; a més, tindran l’oportunitat de xerrar amb els representants de les empreses perquè els expliquin quin perfil d’estudiant busquen i què valoren a l’hora de fer la selecció dels candidats.

A més, durant tota la jornada s’han previst activitats paral·leles per fer que el fòrum sigui dinàmic.