Massiva assistència d'estudiants i familiars en la Jornada de Portes Obertes

La Jornada de Portes Obertes, que com cada any ha obert avui les portes a futurs estudiants, ha tingut una afluència massiva de públic des de primera hora del matí. A les deu han començat les sessions informatives de cada grau, que han continuat a la tarda. Durant tot el dia, s'han fet visites guiades a les instal·lacions per explicar tant la història del TecnoCampus com les instal·lacions.

Bona part del públic ha estat gent de fora del Maresme que per primer cop visitava el complex. Aquest és el cas de Miquel Ribera, pare d'un estudiant de Manresa. Els va convèncer tant el TecnoCampus al Saló de l'Ensenyament que van decidir assistir  a la Jornada de Portes Obertes: “El fet sigui un centre tan connectat amb el món de l’empresa i que els graus estiguin enfocats cap al món laboral és un gran avantatge”, ha explicat. També ha participat a la Jornada de Portes Obertes gent de Vic, com l'estudiant de batxillerat Albert Carol, que ha explicat que les instal·lacions són “molt noves i innovadores, es veu que el TecnoCampus és un centre molt ben equipat”.

Altres estudiants que han assistit a les sessions informatives dels graus han destacat la bona planificació del graus i el caràcter pràctic de les assignatures. L’estudiant Adrià Boi considera que “la planificació és molt atractiva perquè els graus estàn enfocats a 'aprendre fent' que a només estudiar.

Durant les visites guiades a les instal·lacions, els participants han conegut els diversos espais del campus. A les sessions informatives han pogut conèixer de primera mà tota la informació sobre el grau que els interessava, i resoldre dubtes amb el coordinador de la titulació i els estudiants que ja cursen el grau.