PG Conocimiento analitza l’ús de la intel·ligència empresarial a l’administració local en el Business Corner

El passat dijous 18 de maig es va dur a terme el Business Corner de intel·ligència empresarial a l’administració local al TecnoCampus, a càrrec de PG Conomimiento, empresa ubicada al mateix parc tecnològic i empresarial.

A la sessió van assistir-hi una vintena de responsables de l’àrea de tecnologia de diversos ajuntaments de Catalunya, amb l’objectiu de conèixer els darrers projectes que s’han realitzat amb la plataforma de business intelligence Atlas SBI, creada per PG Conocimiento. L’objectiu de la sessió era compartir experiències en l'ús d'aquesta plataforma entre diferents ajuntaments catalans i alhora, donar a conèixer la potencialitat d’Atlas SBI a representats d’entitats locals del territori. Alguns dels projectes que actualment ja estan funcionant són l’Evolució del Pressupost Obert, de l’Ajuntament de Cambrils; Quadre de comandament de RRHH, de l’Ajuntament de Sant Feliu; Seguiment del PAM, de l’Ajuntament d’Esplugues; i Integració d’Atlas SBI amb mapes, de l’Ajuntament de Mataró.

La plataforma Atlas SBI és una eina que facilita l’intercanvi de projectes que realitzen diferents ajuntaments i permet establir sinergies entre els coneixements que es generen en les administracions locals.