Primera trobada amb estudiants perquè aportin idees sobre el futur del TecnoCampus

El TecnoCampus va organitzar ahir un acte que sota el títol de "GameStorming" va servir per recollir idees per al pla estratègic de la institució. Hi van participar un centenar d'estudiants, que en un ambient distès, i mentre menjaven pizza, van anar aportant idees.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i els directors de les tres escoles universitàries del parc (Marcos Faúndez, de l’Escola Superior Politècnica; Montse Vilalta, de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa; i Esther Cabrera, de l’Escola Superior de Ciències de la Salut) van ser els encarregats de donar la benvinguda a una jornada que va durar dues hores i que va destacar pel seu caràcter distès i amè. Jaume Teodoro va remarcar que “aquest és el primer cop que els estudiants participen en el pla estratègic” i que la intenció és que aquest acte serveixi de precedent per als propers anys.

Sota el lema “La millor manera de predir el futur és creant-lo” es convidava els estudiants a imaginar el futur del TecnoCampus a curt i a llarg termini treballant sis dimensions de la institució: oberta, digital i innovadora, servei a la societat, internacional, emprenedora i professionalitzadora. Dos estudiants del TecnoCampus, Leila de Gea i Jaume Ávalos, van conduir una dinàmica en format joc que potenciava la creativitat i la innovació entre els estudiants, organitzats en petits grups en taules rodones. Albert Marino, estudiant que va participar a la jornada, explicava que aquesta és una manera innovadora de donar veu als estudiants de manera directa i que “és un format molt creatiu que et convida a deixar anar les idees i a posar en comú diferents punts de vista amb estudiants d’altres graus”.

A més de pizzes, el TecnoCampus va regalar a cadascun dels participants una samarreta de la jornada com a mostra d’agraïment.