La primera trobada de graduats en Telemàtica reuneix un centenar d’exestudiants

El TecnoCampus va reunir ahir un centenar d’exestudiants en la primera trobada de graduats en Telemàtica de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMt), actual Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, i el director de l’Escola Superior Politècnica, Marcos Faúndez, es van mostrar molt satisfets de l’èxit de la convocatòria, que va permetre als antics companys d’aules intercanviar experiències en el món professional. Faúndez va assenyalar que aquesta professionals que van passar per l’escola estan molt ben valorats al mercat, i molts d’ells ocupen llocs de responsabilitat en empreses. Jaume Teodoro va apuntar que el TecnoCampus és un projecte en creixement, i que entre les iniciatives per als propers anys hi ha incrementar les activitats del programa Alumni.

Després d’una visita guiada per les instal·lacions del TecnoCampus, la trobada va seguir a l’Hotel Atenea de Mataró, on es va celebrar un dinar. El ponent convidat en aquesta primera trobada va ser Victoriano Martín, d’Oracle, que forma part del Consell Alumni, l’òrgan format per exestudiants.

En aquesta primera trobada d’exestudiants de telemàtica, en l’organització i l’impuls de la qual va tenir un paper molt rellevant el professor Léonard Janer, es va apuntar a noves iniciatives com el servei d’orientació professional per a nous professionals i la Xarxa d’Empreses TecnoCampus (XET), que incrementarà el nombre d’empreses vinculades amb els estudis i els serveis a empreses del TecnoCampus.