El professor Gonzalo Flores participa a tres actes sobre esport i educació a Xile

Gonzalo Flores, professor del Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport del TecnoCampus va assistir del 13 al 17 de novembre en diverses jornades a tres universitats de Xile. En concret, va participar al “Conversatorio sobre Inmigración y Deporte”, a la Universitat de Los Lagos (Osorno); al “IX Ciclo de Conferencias en Educación Física”, a la Universitat Catòlica de Temuco; i al “VIII Seminario Internacional y III Congreso Nacional de Ciencias de la Actividad Física Física y el Deporte”, a la Universitat de San Sebastián (Concepción).

Pel que fa a l’acte celebrat a la Universitat Catòlica de Temuco, que va reunir professionals, acadèmics i estudiants per reflexionar sobre l’educació física a la regió, Flores va fer una conferència titulada “Educación física intercultural: ¿utopía o realidad?”. A la Universitat de San Sebatián, hi va assistir com a ponent de dues conferències: “El futuro del aprendizaje cooperativo en las sesiones de educación física: ¿Qué piensa y qué sabe el futur profesorado catalán?” i “Educación intercultural i educación física: ¿Un binomio compatible?”. En aquest sentit, ambdues conferències pretenien reflexionar al voltant de la temàtica de l'esport i del perfil pedagògic del professorat.

La participació de Flores en aquestes tres activitats també suposa una oportunitat per a l’Escola Superior de Ciències de la Salut a l’hora establir vincles acadèmics internacionals amb diverses universitats xilenes.