La professora Esther Cabrera intervé demà en el programa “Pantalla Oberta”, de m1tv

Esther Cabrera, professora i directora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, participarà demà dimecres 10 de maig en el programa Pantalla Oberta, de m1tv, amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, que se celebra el proper divendres 12 de maig.

El títol del debat d'aquesta setmana és “Pensem prou amb els cuidadors?”, i per aquest motiu s’han convidat diferents infermers de la comarca per parlar sobre diversos programes de cuidadors. En aquest sentit, Esther Cabrera explicarà i analitzarà el programa ADAC, un curs de formació dirigit a cuidadors que tenen cura de persones amb alguna malaltia crònica o dependència.

També hi seran presents Alberto Martín, infermer del Consorci Sanitari del Maresme, que explicarà els programes que es realitzen a pacients i familiars sobre alimentació en pacients diagnosticats de disfàgia; Anna Rufiandis, infermera de l’Institut Català de la Salut, que explicarà el programa Geriàtrics, creat amb l'objectiu de formar cuidadors formals; i un representat de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.