La professora Maite Vilalta obre el Cicle de conferències sobre economia i societat amb una anàlisi sobre el finançament dels ajuntaments

El quart Cicle de Conferències sobre Economia i Societat, organitzat per l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, ha començat avui amb una conferència de la professora de la Universitat de Barcelona Maite Vilalta, que ha disseccionat l'estructura de despeses i ingressos dels ajuntaments. Vilalta ha indicat que els ajuntaments estan assumint moltes competències en ensenyament o en sanitat, i, malgrat això, ha conclòs que tenen una participació en la despesa pública del 12%, inferior a la mitjana dels països d'estructura federal.

El director general del TecnoCampus, Jaume Teodoro, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a l'acte, i ha apuntat que les conferències, malgrat que s'emmarquen en una assignatura del Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, són obertes a qualsevol ciutadà interessat pels temes econòmics. Podeu consultar la programació del cicle aquí.