Nova edició del Programa Skills per acostar els estudiants al món professional

En un mercat laboral cada vegada més competitiu, les competències professionals s’han convertit per a moltes empreses en un element diferenciador a l’hora de seleccionar candidats. Per això, el Servei de Carreres Professionals del TecnoCampus organitza la quarta edició del Programa Skills, una activitat curricular dirigida als estudiants de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa.

L’objectiu del programa és que l'estudiant comenci a conèixer quines opcions té en el món laboral, treballi competències i habilitats transversals útils en l'àmbit professional, i així augmenti les possibilitats de trobar feina. Les sessions les desenvolupen professionals del sector amb orientació pràctica. Durant el primer trimestre, les sessions seran del 23 d’octubre al 2 de novembre i cal inscriure’s de manera prèvia, només a la sessió que correspon al teu curs.

Com a novetat, aquest any el programa s’ha ampliat a tots els cursos dels diferents graus de l’escola per tal que l'estudiant pugui seguir un itinerari curricular i coherent on es treballin continguts en relació a les necessitats de cada curs:

  • Primer curs: desenvolupament competencial
  • Segon curs: orientació professional
  • Tercer curs: inserció al mercat laboral
  • Quart curs: gestió del canvi

Cada sessió té un aforament limitat i es farà en horari de matí i de tarda per tal que tothom pugui assistir-hi. Per aconseguir que les sessions siguin més dinàmiques, aquest curs s’ha optat per ambientar cada taller en una sèrie d’actualitat.

Si tens algun problema a l'hora de apuntar-t'hi o no queden places, pots enviar un correu a borsatalent@tecnocampus.cat, des d'on t'ajudaran a resoldre el problema. Vull inscriure'm al programa!