La professora Anna Llacher dirigeix una sèrie documental sobre el procés de creació d'un videojoc

La professora en Grau de Mitjans Audovisuals Anna Llacher dirigeix una nova producció: una websèrie que s'emet per Youtube, protagonitzada per un gamer i un desenvolupador de videojocs que són, a més, col·laboradors del Grau en Disseny i Producció de Videojocs, que s'imparteix a l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

Un d'aquests capítols té com a escenari el TecnoCampus. El podeu veure aquí.

EXTRA LIFE
Extra Life és una sèrie documental que acompanya Roc Massaguer (@Outconsumer) i a Samuel Molina (@FuKuy) en el procés de creació d'un videojoc des de zero i sense recursos, amb la intenció de comprovar que qualsevol pot fa realitat el seu somni amb una mica d'obstinació i dedicació.  Outconsumer és youtuber, periodista i un apassionat dels videojocs. Compta amb més de 600.000 fidels subscriptors al seu canal, on comparteix gameplays i reflexions personals.

FuKuy és dissenyador de videojocs i youtuber. Compta amb anys d'experiència en el desenvolupament d'aquest tipus de projectes i amb els coneixements necessaris per tirar endavant un videojoc.

La sèrie es pot veure al canal de youtube Extra Life, on cada dijous a les 21h es publica un nou capítol, que compta amb dos convidats que donaran un cop de mà a Roc i FuKuy a mesura que avancen en el desenvolupament del projecte.