Arrenca la sisena edició del Màster en Emprenedoria i Innovació

Les classes del Màster en Emprenedoria i Innovació van començar el divendres 2 d’octubre al TecnoCampus a càrrec del director acadèmic del curs, Giovanni Giusti. El Màster, que inicia la seva sisena edició, compta de moment amb uns 15 estudiants inscrits i encara és possible matricular-se per tal de cobrir les últimes places. Del total d’alumnes, la majoria són de fora de Catalunya i provenen de 9 països diferents entre els quals es troben Itàlia, Xina, Marroc, Colòmbia o Andorra, entre d’altres.

Les classes, impartides en castellà i anglès, acaben al desembre del 2016 i són els dilluns, dimecres i divendres a la tarda de 18h a 22h i un o dos dissabtes al mes. Tal com comenta el director acadèmic Giovanni Giusti, l’objectiu del Màster és “desenvolupar les habilitats de potencials emprenedors perquè pensin creativament i siguin capaços de transformar una idea en un producte comercial”.

Cal destacar que encara queden dues beques per assignar del total d’ajudes que la Fundació TecnoCampus, Beiersdof i Procter & Gamble ofereix als estudiants per finançar una part de la matrícula. Pots consultar tota la informació sobre la beca i sol·licitar-la aquí.

A la foto, els estudiants del màster.