La start-up Atta, finalista del programa mundial “Drive with Belron” per la seva aplicació mòbil per motivar els treballadors

Atta Community SL. és una de les quatre start-ups finalistes de programa “Drive with Belron”, en el qual han participat 25 empreses de tot el món. Es tracta d’una campanya dissenyada per donar suport a start-ups a desenvolupar projectes que millorin els aspectes operatius i de gestió de negocis, que atorga 200.000 lliures esterlines (256.194 euros) a cadascun dels finalistes. En aquest sentit, Atta ha estat seleccionada per haver creat una aplicació mòbil adreçada a motivar els treballadors i construir equips altament cohesionats a través de tècniques de gamificació eficaç. A més, l’empresa Atta participa enguany en la tercera edició del Pla Embarca des de l’acceleradora del TecnoCampus.

L’objectiu d’Atta és aconseguir que les empreses apoderin i motivin les persones perquè donin el màxim d'elles mateixes: “La finalitat és extreure el talent, millorar l’eficiència i desenvolupar activitats a través de l’ús de tècniques del joc i la col·laboració”, afirma Mercè Mulet, cofundadora d’Atta. D'aquesta manera, Atta ha creat una aplicació mòbil fàcil d’utilitzar que incorpora tècniques de gamficació, concepte que fa referència a l’ús de mecàniques de joc en entorns i aplicacions no lúdiques amb la finalitat de motivar grups de persones.

“Drive with Belron” és una iniciativa impulsada pel Grupo Belron, empresa a la qual pertany Carglass® España, companyia líder mundial en reparació i substitució de cristalleria de vehicles. Entrar a “Drive with Belron” implica formar part durant dotze setmanes entre maig i juliol d’aquest any d’un programa en el qual les empreses podran validar el seu negoci en mercats internacionals i rebran assessorament i orientació personalitzada. La start-up guanyadora al final d'aquest procés rebrà un fons econòmic per finançar la continuïtat de l’empresa. “Per a Atta és un orgull i un gran repte ser finalista d’aquest projecte ja que suposa una referència de valor i una oportunitat”, conclou Mulet.