El TecnoCampus convoca un concurs perquè estudiants dissenyin el logotip de la nova ràdio

Estudiants de tots els graus del TecnoCampus poden participar al concurs “Dissenya la imatge de la Ràdio”, una iniciativa per escollir de manera participativa el logotip de Ràdio TecnoCampus, un nou mitjà de comunicació adreçat a la comunitat del TecnoCampus que s'ha impulsat aquest curs. Els estudiants poden enviar les propostes a radio@tecnocampus.cat fins al 8 de gener del 2018.

Poden presentar-s’hi tot els estudiants del TecnoCampus que estiguin matriculats en el curs acadèmic 2017-2018. D’entre totes les propostes rebudes, un jurat farà una selecció de màxim cinc dissenys finalistes, que es sotmetran a votació oberta a través de la pàgina web.

L’estudiant de la proposta guanyadora rebrà un xec de cent euros en metàl·lic, a més de la difusió del seu disseny com a nova imatge corporativa de Ràdio TecnoCampus. Si estàs interessat a participar-hi, consulta les bases de la convocatòria i envia la teva proposta!

Ràdio TecnoCampus estrena programació

La Ràdio, que va començar a emetre en període de proves el mes de setembre coincidint amb l’inici de curs, presenta una programació estable, fruit de la col·laboració d’estudiants, professorat i personal d’administració i serveis. La graella inclou fins a dotze programes, realitzats per els estudiants de l’assignatura optativa Pràctiques Radiofòniques del Grau en Mitjans Audiovisuals i per diversos voluntaris. 

Els programes es poden escoltar per streaming des de la pàgina web radiotecnocampus.cat, a través del servei a la carta que s’ofereix des de la mateixa pàgina web, o des de la plataforma Ivoox. L’objectiu és consolidar l’oferta i anar incorporant nous continguts al llarg del curs. En aquest sentit, encara es poden fer propostes de programes o espais per a l’emissora universitària. Poden ser continguts relacionats amb els graus que s’estudien o simplement aficions o temàtiques que qui n’estigui interessat domina. Per fer propostes o demanar més informació, cal omplir el formulari de la pàgina web o bé escriure un correu electrònic a radio@tecnocampus.cat. Ràdio TecnoCampus també ofereix dos crèdits ECTS per a tots els estudiants que hi participin, obert a tots els graus.

Ràdio TecnoCampus és una iniciativa de diversos professors i alumnes per crear una ràdio universitària, és a dir, un mitjà radiofònic amb contingut elaborat per tota la comunitat universitària. La participació és oberta a estudiants, professors i PAS, i compta amb un grup de voluntaris coordinats pel professor Daniel Torras, que n’és el director.