El TecnoCampus i la Fundació Caixa d’Enginyers signen un acord per col·laborar en l’àrea de l’economia social

La presidenta de la Fundació TecnoCampus, Dolors Guillén, i el president de la Fundació Caixa d’Enginyers, José Oriol Sala, han signat un conveni per col·laborar en activitats de formació pràctica i d'investigació científica en l’àrea de l’economia social.

A la signatura del conveni, que va tenir lloc el dimecres 15 de març, també hi van assistir Jaume Teodoro, com a director general del TecnoCampus; Montserrat Vilalta, com a directora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa; i Eloi Serrano, professor de l'escola expert en aquest àmbit; així com diversos membres en representació de la Fundació Caixa d’Enginyers, entitat que actua com a vehicle del compromís social del Grup Caixa d’Enginyers.

L’acord contempla, entre d’altres aspectes, la col·laboració en l'organització i execució d’activitats relacionades amb la generació, gestió i transferència del coneixement en l’àmbit de l’economia social. També inclou la voluntat de cooperar a l'hora de realitzar d’estudis d’impacte econòmic i de satisfacció sobre esdeveniments o activitats relacionats amb aquest àmbit d’activitat. Cada una de les entitats designarà un interlocutor amb l’objectiu de definir les línies d’acció conjuntes i fer el seguiment del conveni.

Dins del camp de l’economia social, l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa del TecnoCampus ha impulsat aquest curs 2016-2017 el Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social, que va començar el passat dimecres 15 de març. Es tracta d’un curs, eminentment pràctic, que vol proporcionar als estudiants les competències necessàries per crear, desenvolupar, gestionar i liderar cooperatives i empreses d’economia social.