El TecnoCampus posa en marxa quatre nous postgraus durant el mes de gener

Aquest any el TecnoCampus aposta per ampliar l’oferta formativa pel que fa als postgraus. En concret, aquest mes de gener comencen quatre nous postgraus, un impulsat per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, i tres organitzats per l’Escola Superior de Ciències de la Salut.

En l’àrea d’empresa, el passat dimarts 10 de gener es va estrenar el Postgrau en Compatibilitat Financera, que compta amb dotze participants. Enfocat a estudiar la normativa comptable tant a nivell nacional com internacional, és un postgrau pensat per a graduats i professionals que vulguin convertir-se en experts comptables. Un dels aspectes destacats és que es tracta d’un postgrau dividit en cinc mòduls, amb inscripcions encara obertes, de manera que hi ha la possibilitat de realitzar cadascun dels mòduls com un curs independent.

Pel que fa a l’àmbit de la salut, una dotzena d’estudiants va començar el passat dijous 12 de gener el Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic, que ofereix formació especialitzada en infermeria quirúrgica. Coorganitzat amb l’Hospital Germans Trias i Pujol, centre on es realitzaran les pràctiques. El proper divendres 20 de gener s’engegaran dos cursos més, el Postgrau en Ferides Cròniques, destinat a convertir professionals de la salut en experts en processos relacionats amb l’atenció de pacients amb ferides de difícil cicatrització, i el Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva, adreçat per formar professionals per programar, planificar, perioditzar, investigar i optimitzar el procés d'entrenament i de readaptació fisicoesportiva aplicat de forma individualitzada. Els dos postgraus tenen prop d’una quinzena d’inscrits i s’emmarquen dins de l’objectiu del TecnoCampus de donar continuïtat a la formació dels graduats i respondre a les noves necessitats de formació dels professionals que treballen en l’àmbit de coneixement dels tres centres universitaris del parc.